Mirari Ambra gin Mule
En uppfriskande gin-twist på en klassisk cocktail. Salta ingefärskryddor förstärkta av ljusa fynbos- och talliga enbärssmaker som lyfts upp av frisk lime. Helt enkelt utsökt!
INGREDIENSER50 ml Mirari African Botanics gin
Att använda en kopparmugg ser inte bara bra ut utan håller också cocktailen extra kall, men vilket glas som helst fungerar om du inte har en kopparmugg till hands!
15 ml limesaft
4-6 limeklyftor
2 kvistar mynta (för garnering)
ingefärsöl
FÖRBEREDELSE
Lägg Mirari African Botanics gin, limejuice och två limeklyftor i en kopparmugg.
Fyll glaset med krossad is och rör försiktigt om.
Tillsätt 2 limeklyftor.
Toppa med mer krossad is och ingefärsöl.
Rör om försiktigt.
Garnera med mynta och resterande limeklyftor.
TIPS
För en variation och en extra kick kan du lägga till en eller två skivor färsk ingefära.Att använda en kopparmugg ser inte bara bra ut utan håller också cocktailen extra kall, men vilket glas som helst fungerar om du inte har en kopparmugg till hands!