Mirari Ambra gin Mule

Mirari Ambra Gin

En uppfriskande gin-twist på en klassisk cocktail. Salta ingefärskryddor förstärkta av ljusa fynbos- och talliga enbärssmaker som lyfts upp av frisk lime. Helt enkelt utsökt!

INGREDIENSER
50 ml Mirari African Botanics gin

15 ml limesaft

4-6 limeklyftor

2 kvistar mynta (för garnering)

ingefärsöl

FÖRBEREDELSE

Lägg Mirari African Botanics gin, limejuice och två limeklyftor i en kopparmugg.

Fyll glaset med krossad is och rör försiktigt om.
Tillsätt 2 limeklyftor.
Toppa med mer krossad is och ingefärsöl.
Rör om försiktigt.
Garnera med mynta och resterande limeklyftor.


TIPS

För en variation och en extra kick kan du lägga till en eller två skivor färsk ingefära.
Att använda en kopparmugg ser inte bara bra ut utan håller också cocktailen extra kall, men vilket glas som helst fungerar om du inte har en kopparmugg till hands!

NJUT!